Linda Izhak – Tandartspraktijk Asten – Asten

Linda Izhak

Tandarts

Ik ben afgestudeerd op ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam), Amsterdam  februari 2004 BIG 99061446702. In Asten heb ik een nieuwe tandartspraktijk gestart, onder het motto: uw gebit is mijn zorg.

Als tandarts zal ik altijd een nader onderzoek verrichten, niet alleen de tandheelkundige geschiedenis van de patiënt, maar wat nog belangrijker is uw algemene gezondheid. Ik zal de patiënt vragen of die ooit ziekten of problemen, gevoeligheden, afwijkingen,  allergieën voor bepaalde medicijnen zoals penicilline bijv. heeft of heeft gehad.

Dan controleer ik de mond goed, wijzend op de conditie van het tandvlees.Uitgaande van het belang van een gezond tandvlees voor algemene gezondheid voor het lichaam. Hier ga ik op zoek naar laesies en zweren in de mond. Dus controleer ik echt elke tand apart.

Ik zal de tijd nemen om de patiënt te adviseren over een goede mondhygiëne, Hoe wordt het tandenborstel correct gebruikt, wat voor soort borstel gebruikt wordt, hoe interdentaal kunt reinigen met o.a. floss, tandenstokker of rager.

Hierna zal ik het met de patiënt volledig bespreken, wat moet er in de mond gedaan worden en geef ik een advies over alternatieve behandelingen, die het minste risico hebben, en die het minst duur zijn.

Mijn houding is altijd gericht op preventie meer dan herstel. Uitgaande van het motto “Voorkomen is beter dan genezen”.
Ik kan goed omgaan met:
–  angstige patiënten.
–  kinderen.

Mijn interesses gaan voor
– esthetische tandheelkunde.
– zenuwkanaalbehandelingen.
– kinderen behandelen.

Ik hou me op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en maak ook gebruik van nieuw apparaten en technieken. Daarom sta ik geregistreerd in het kwalitiet register tandartsen in Nederland ( KRT) van 2012-2017.

Kortom: bij mijn praktijk is uw gebit in goede handen

Voor specifieke informatie kunt u altijd contact met ons opnemen

Terug naar overzicht